Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/bamsrudlaven/public/wp/wp-includes/wp-db.php on line 1142
Gårdsis | Bamsrudlåven

Gårdsis

Dato October 29, 2013 /Bamsrudlåven

Vanilje

Smaken er fyldig, mindre søt og med en lettere munnfølelse enn fløteis. Vi bruker naturlig bourbonvanilje. Dette er en is som passer perfekt som tilbehør til en mørk og kraftig sjokoladekake og friske bær.

Ingredienser: Melk, sukker, eggeplomme, maltodekstrin, dekstrose, Fortykningsmiddel (inulin), Stablilsator (naturlig johannesbrødkjernemel), naturlig vaniljeekstrakt, vaniljefrø.

Kan inneholde spor av mandler. Glutenfri.

Næringsinngold per 100g: Energi 173 kcal / 725 KJ, karbohydrater: 20,3 g, proteiner 7,82 g, fett 5,3 g

Krokan

Krokan er en gammel klassikker. Vi lager krokan selv av mandler, sukker og bittelitt salt! Saltet gir et lite piff og kontrast til det søte.

Kaffe & Kakao

Vi nordmenn er verdenstoppen når det gjelder kaffe-drikking og is-spising! Hva kan vel bli mer uimotståelig enn en kombinasjon av de to – is og kaffe i ett! Vi kunne nesten ha kalt denne isen for tiramisu-is, men har valgt å kalle det den faktisk inneholder – nemlig kaffe og kakao. Et velblansert forhold mellom kaffebønnens syrlighet,  kakaobønnens bitterheten og sødmen fra et hint av karamell.

Jordbær

I jordbærisen bruker vi jordbærsyltetøy fra Askim Frukt- og Bærpresseri. Dette gir en naturlig farge og frisk smak av jordbær.

Bamsrudveien 57
1850 Mysen, Norge

(+47) 481 21 352

VEIGBESKRIVELSE

VED MYSEN ER DU NESTEN FREMME

Fra Oslo: Følg E18  til Ramstad og, ta til høyre og følg riksvei 123 mot Halden. Etter ca 500 meter fra krysset, ta av til venstre ved HANEN-skilt.

 Fra Sarpsborg og Fredriksta: Følg riksvei 22 mot Mysen. Følg deretter riksvei 123 mot E18. Ta til høyre ved HANEN-skilt.

 Innerst av denne gårdsveien ligger Bamsrudlåven.

Hilsen familien Klufterud